Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Momentul în care un judecător este RĂPIT în centrul Chișinăului

YouTube
rapire

Judecătorul ucrainean Nicolai Ceaus, care se ascunde de la autoritățile de la Kiev, a fost răpit de trei persoane din curtea unui bloc de locuit amplasat în centrul Chișinăului, scrie presa locală care citează poliția.

„Azi 3 aprilie 2021, din centrul Chișinăului a fost răpit clientul meu, judecătorul ucrainean, Ceaus Nicolae, a cărui cerere de azil politic se examinează de către instanțele judecătorești a RM. A fost răpit de un grup înarmat de persoane și dus într-o direcție necunoscută. În situația dată apar dubii rezonabile cu privire la capacitatea statului de a ne proteja. Toți care cunosc careva informații la subiectul dat vă rog să o comunicați poliției”, spune avocatul lui Ceaus, Iulian Balan.

Judecătorul este acuzat de către autoritățile din Ucraina de luare de mită. În anul 2017, Kievul l-a anunțat în căutare, acesta aflându-se inițial în Crimeea, iar apoi în R.Moldova. Pe parcursul ultimelor ani, magistratul încerca să obțină azil politic în R.Moldova, însă recent, Curtea Supremă de Justiție i-a respins sesizarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.