Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Morega, comportament bizar după ce a ieșit de la Psihiatrie: A cântat, a spus bancuri indecente şi le-a făcut dedicaţii poliţiştilor

gazeta de sud
dan ilie morega

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a fost externat, ieri, de la psihiatrie, unde a fost internat pentru expertiză după ce a fost prins la volan pentru a patra oară, în 20 de zile, deşi avea permisul suspendat. Imediat după ce a ieşit din spital, Morega a organizat o conferinţă de presă.

Fostul baron de Gorj a început conferinţa jucându-se cu microfonul reporterului. După, a continuat cu un scurt program artistic: a cântat, a spus bancuri indecente şi le-a făcut dedicaţii poliţiştilor.

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj: O să fugă miliţienii. Mândruliţă, mândra mea. Şi-o să fugă şi Frăţilescu şi Săvulescu. Pomeneşte-i Doamne întru Împărăţia Sa. Eu fac dedicaţii când vor... şi pentru Romanescu de la ITM. Pentru cei care v-am spus de o mie de ori. Eu i-am numit, eu îi bag în puşcărie. Ei au vrut să mă întemniţeze.

Expertiza medicală de specialitate a arătat că politicianul are discernământ diminuat

Conform expertizei medicilor, Dan Ilie Morega nu va avea voie să conducă timp de 6 luni, iar după această perioadă va trebui să refacă controlul psihiatric pentru a verifica dacă va fi apt.

Dan Ilie Morega poate scăpa de pedeapsa penală după ce a fost prins de patru ori fără permis / Concluzia medicilor după expertiză

Fostul prefect a rămas fără permis pe 6 februarie, după ce doi medici au constatat că e inapt pentru a conduce. Familia a încercat să-l ţină departe de volan, dar Morega şi-a luat maşini noi şi a continuat să conducă.

Iar poliţiştii care l-au prins l-au lăsat de fiecare dată liber. Pe 22 februarie, a fost filmat mergând pe contrasens, în Târgu Jiu, cu girofar pe maşină.

Dan Ilie Morega este, în continuare, prorector la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, potrivit observatornews.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.