Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Mugur Mihăescu, mesaj viral de Crăciun pentru Ursula von der Leyen: 'Ce mai vrei de la noi? Vreți și sufletul acum?'

mugur mihăescu

Actorul Mugur Mihăescu lansează în mesajul său de Crăciun un atac împotriva președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Mihăescu îi transmite Ursulei că „noi o să-i spunem Crăciun”, cu referire la scandalul generat de popunerea ca termenul „Crăciun” să fie înlocuit cu „sărbători”.

„Pentru cel din Ardeal, pentru ăl moldovean, pentru cel din Constanța, pentru ăl oltean, pentru toți cei din țară vin la tine și spun: măi Ursula aici o să-i zicem Crăciun. Ce mai vrei de la noi? Nu vă ajunge ce ați luat? Apa, aerul, gazele, lemnele le-ați tăiat? Vreți și sufletul acum? Transformat într-un bun... Băi Ursula, la noi o să-i zicem Crăciun!

Și politic corect și total progresist chestia asta din spate e un brad. Și insist să-ți ofer chiar și ție un cadou de nebun, că Ursulo, la noi va rămâne Crăciun! Crăciun fericit frate român, pentru că meriți”, a spus Mugur Mihăescu.

Filmarea lui Mugur Mihăescu a strâns peste 1000 de distribuiri în doar câteva ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.