Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Musicalul 'Matilda' deschide Festivalul de Film de la Londra

O versiune musical a filmului clasic pentru copii "Matilda" a deschis miercuri Festivalul de Film de la Londra, actriţele Emma Thompson şi Lashana Lynch fiind primele dintre numeroasele vedete aşteptate să păşească pe covoarele roşii ale evenimentului în următoarele 12 zile, relatează Reuters.

Filmul, intitulat "Roald Dahl's Matilda the Musical", este o adaptare a spectacolului de scenă de pe West End din Londra şi Broadway după cartea lui Roald Dahl din 1988 despre o fetiţă care descoperă că deţine o putere deosebită în timp ce are de-a face cu părinţi duri şi cu răutăcioasa directoare de şcoală domnişoara Trunchbull, informează Agerpres.

Actriţa Lashana Lynch, cunoscută din "No Time to Die", renunţă la cascadoriile din seria filmelor cu spionul 007 pentru un rol mai blând, întruchipând-o pe amabila profesoară a Matildei, domnişoara Honey.

"Este o oportunitate foarte bună pentru mine de a flexa un muşchi pe care nu l-am folosit multă vreme", a declarat Lynch pentru Reuters.

"Am cântat înainte de a juca, iar cântatul şi muzica sunt cu adevărat importante pentru mine. Mă emoţionează de fiecare dată şi sunt pur şi simplu recunoscătoare că această 'Matilda' este un musical", a adăugat ea.

Emma Thompson, laureată cu Oscar, o interpretează pe domnişoara Trunchbull în această peliculă regizată de Matthew Warchus care a dezvoltat şi regizat, de asemenea, piesa de teatru.

"(A fost) cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată din punct de vedere fizic, pentru că a fost foarte solicitant fizic, iar Matthew şi-a dorit ca ea să fie în totalitate autentică, aşa că a fost greu pentru că e aşa un monstru", a declarat Thompson.

"Însă, ne-am distrat aşa de mult cu copiii, ne-am înţeles bine pe platou şi am organizat nişte festivaluri uriaşe de îmbrăţişări, iar Matthew striga: "Vrei să nu mai îmbrăţişezi copiii? Ei ar trebui să te urască", la care eu i-am spus: "Dar ei cred că eu sunt Nanny McPhee", a adăugat ea, făcând referire la un personaj pe care l-a interpretat anterior.

Festivalul din acest an include peste 160 de lungmetraje şi discuţii, actriţa Jennifer Lawrence şi regizorul Alejandro G. Ińárritu figurând pe seria numelor mari care vor vorbi despre carierele lor.

Programul include evenimente pe covorul roşu pentru filmele "Empire of Light", al regizorului recompensat cu Oscar Sam Mendes, "Bones and All", în care Timothee Chalamet interpretează rolul unui canibal fugar, şi a doua peliculă în care Daniel Craig joacă rolul detectivului Benoit Blanc, "Glass Onion: A Knives Out Mystery", care va închide festivalul, la 16 octombrie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.