Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nasser Al-Khelaifi, președintele PSG: 'Este un moment istoric pentru PSG. Sunt sigur că Leo va aduce multe trofee, alături de ceilalţi jucători'

www.agerpres.ro
Nasser Al-Khelaifi șef PSG

Preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că transferul lui Lionel Messi reprezintă un moment istoric, subliniind că este convins că acesta va contribui la câştigarea multor trofee, potrivit news.ro.

"Este un moment instoric, toată lumea îl ştie pe Leo, a câştigat de şase ori Balonul de Aur. Mulţumesc echipei lui Leo, tatălui său, soţiei sale, a fost o muncă fantastică. Mulţumesc tuturor de la club şi sponsorilor care au crezut în proiectul nostru. Este un moment istoric pentru clubul nostru, dar este doar începutul. Sunt sigur că Leo va aduce multe trofee, alături de ceilalţi jucători, să nu uităm că îi avem pe cei mai buni jucători din lume.Sper că şi copiii tăi vor fi fericiţi aici. Kylian Mbappe a spus că îşi doreşte o echipă competitivă, cred că acum o are. Nu ascund faptul că obiectivul nostru este să câştigăm Liga Campionilor, dar trebuie să muncim în fiecare zi şi meci de meci", a declarat Al-Khelaifi.

Citește și: VIDEO Lionel Messi, la prezentarea la PSG: 'Mă bucur că am ajuns aici. A fost greu să plec de la Barcelona, dar încep o nouă etapă'

Preşedintele Paris Saint-Germain, Nasser al-Khelaifi, a mai declarat că gruparea pariziană respectă regulile fair-play-ului financiar, subliniind că dacă nu s-ar fi putut, transferul lui Lionel Messi nu s-ar fi realizat.

"În ceea ce priveşte aspectul financiar, voi spune clar; ştim regulile fai-play-ului financiar şi le respectăm. Am discutat cu echipele juridică, financiară. Dacă l-am adus pe Messi, înseamnă că am putut. Dacă nu se putea, nu l-am fi adus. Ambele părţi şi-au dorit acest transfer", a declarat Al-Khelaifi.

Lionel Messi a semnat cu PSG şi a fost prezentat miercuri. El va purta numărul 30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.