Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nelu Tătaru, după ce a văzut debandada de pe litoral: 'Regulile nu prea se mai respectă. Se întorc în oraşele lor şi creează transmiteri comunitare'

airnightclub.net
night club noapte

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi-a manifestat, duminică, "preocuparea" faţă de nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară pe litoral, dar şi în staţiunile de pe Valea Prahovei.

El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că situaţia din staţiunile româneşti "ar trebui să îi preocupe pe cei care se întorc în oraşele lor şi văd că acolo creează transmiteri comunitare accentuate".

Citește și: Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor

"Mă preocupă. Ar trebui să îi preocupe pe cei care se întorc în oraşele lor şi văd că acolo creează transmiteri comunitare accentuate. Ne uităm că avem mai multe judeţe care înainte aveau un număr mic, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Brăila, Galaţi. Sunt oraşe, sunt judeţe care au marcată o creştere accentuată în ultima perioadă, dar vedem că sunt şi locuri, cum este litoralul sau Valea Prahovei, unde acele reguli nu prea se mai respectă", a afirmat Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a admis, de asemenea, că ar putea fi reintroduse anumite restricţii pentru funcţionarea teraselor, în funcţie de evoluţia numărului de cazuri de COVID-19.

Citește și: Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.