Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Nicolae Ciucă face marele anunț: Ce se pregătește la finalul Congresului PPE de la București, Karl Nehammer va fi 'ținta' pentru Schengen

Ciuca PNL

Video | Nicolae Ciucă face marele anunț: Ce se pregătește la finalul Congresului PPE de la București, Karl nehammer va fi 'ținta' pentru Schengen

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit, luni seara, la Digi24, despre Congresul PPE care se va desfășura la București în zilele următoare, întâlnire la care vor veni mulți lideri europeni, printre care și cancelarul Austriei, Karl Nehammer, țară care s-a opus intrării în totalitate a României în Schengen.

"Cu fiecare dintre lideri vom negocia ca în declarația finală a congresului să avem acceptul și decizia de intrare totală a României în Schengen. Este un moment important pentru România.

Dincole de prezența liderilor europeni, vor fi acreditați peste 600 de jurnaliști. Este o recunoaștere a României, inclusiv a modului în care am reușit să parcurgem această perioadă dificilă.

Pe de o parte va fi aprobată strategia PPE pentru europarlamentare și un moment aparte va fi nominalizarea Ursulei von Der Leyen.

În perioada de preaderare România a crescut PIB-ul de trei ori. A crescut de la 480 de miliarde la 1773 de miliarde lei. punctul de pensie a crescut de la 480 de lei la 2023 de lei.

Abia aștept să văd cum vor vota la această decizie cu Schengen. Românii, în țările unde-și desfășoară activitate, asigură un PIB de 120 de miliarde euro. Recunoașterea nu trebuie să fie doar pentru România, ci și pentru românii care lucrează în străinătate", a spus Nicolae Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.