Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Nicolae Robu vrea să întreacă Metalica: rockerul a lansat o baladă pe versurile lui Mihai Eminescu

robu

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, i-a adus un omagiu poetului naţional, Mihai Eminescu, compunând o baladă rock pe versurile acestuia. Robu a postat compoziţia pe pagina sa de Facebook.

„Vă ofer o altă compoziţie muzicală a subsemnatului - omagiu poetului nepereche Mihai Eminescu, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Nicolae Robu, alături de înregistrarea baladei compuse.

„Trăim vremuri tulburi, vremuri în care valorile sunt răsturnate, vremuri în care nimic nu mai este sfânt! Patrie, naţiune, patriotism, cuvinte sfinte altădată, sunt duse astăzi în derizoriu, sunt considerate desuete! La fel, mândria naţională! Haideţi, fraţi români, să fim “anacronici” astăzi şi, în numele tuturor acestor valori şi a atâtor altora, precum dragostea, dreptatea, echitatea, solidaritatea să aducem un omagiu celui care le-a promovat prin poezia sa mai bine ca oricine, genialul nostru poet, naţional şi universal deopotrivă, Mihai Eminescu”, a adăugat Robu, relatează News.ro.

Fostul primar a compus o baladă rock pe versurile poeziei „La steaua”.

Nu este pentru prima dată când Nicolae Robu cochetează cu muzica. În timpul mandatelor sale de primar al municipiului Timişoara a prezentat compoziţia sa „Ca marea” şi a promis atunci că va înregistra un album, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Recent, Nicolae Robu a mai postat tot pe Facebook, o altă compoziţie tot pe versurile lui Mihai Eminescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.