Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - O bucureșteancă a fost amenințată CU PISTOLUL în trafic de un tânăr TERIBILIST

Poliţiştii doljeni fac cercetări după ce o femeie i-a anunţat despre faptul că maşina în care se afla împreună cu un bărbat a fost blocată pe un drum judeţean de autoturismul unui tânăr, iar acesta i-ar fi ameninţat cu un pistol. Poliţiştii deplasaţi în zonă nu au găsit arma nici la asupra tânărului, nici în autoturismul său, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat de duminică al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, pe data de 19 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de o femeie, de 33 de ani, din Bucureşti, cu privire la faptul că în aceeaşi zi în timp ce se deplasa pe DJ 552 cu un autoturism condus de un bărbat, din aceeaşi localitate, au fost blocaţi în trafic de o maşină condus de un tânăr şi au fost ameninţaţi cu un pistol.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care au depistat în trafic autoturismul în cauză, stabilind că la volanul acestuia se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Sălcuţa. Poliţiştii au efectuat controlul corporal al tânărului în cauză precum şi controlul autoturismului, nefiind găsit pistolul la care persoana vătămată face referire”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Sursa citată a menţionat că tânărul respectiv a fost dus la audieri. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.