Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| O continuare a serialului 'Vikings' va avea premiera vineri pe Netflix

netflix.com
Netflix

O continuare a celebrului serial "Vikings", intitulată "Vikings: Valhalla", va avea premiera vineri pe platforma de streaming Netflix şi îmbină istoria cu elemente specifice producţiilor dramatice de televiziune pentru a relata aventurile unor vikingi care au trăit în urmă cu peste 1.000 de ani, începând cu o misiune de răzbunare împotriva regelui Angliei, informează Reuters.

Cu o acţiune plasată la aproximativ 100 de ani după evenimentele relatate în serialul de succes "Vikings", acest sequel prezintă poveştile unor personalităţi legendare din istoria scandinavă, precum exploratorul Leif Eriksson, sora lui încăpăţânată Freydis Eriksdotter şi neînduplecatul prinţ Harald Sigurdsson, potrivit Agerpres.

"A fost minunat să explorăm legenda care trăieşte în aceste poveşti, dar cizelând-o şi spunând cu adevărat o poveste umană", a declarat actorul Sam Corlett, care îl interpretează pe Leif Eriksson.

Intriga îi prezintă pe groenlandezii Leif şi Freydis care călătoresc spre Kattegat pentru o vendetă personală, însă Leif este foarte repede atras de prinţul Harald Sigurdsson (jucat de Leo Sutter) şi de regele Canute (interpretat de Bradley Freegard) într-o misiune de răzbunare a vikingilor ucişi în Anglia.

Între timp, Freydis, interpretată de actriţa Frida Gustavsson, este luată sub aripa protectoare a liderei din Kattegat, Jarl Haakon, interpretată de Caroline Henderson, cu care dezvoltă o legătură strânsă.

"A fost incredibil să joc într-un serial în care există spaţiu suficient pentru două personaje feminine puternice şi care lucrează bine împreună", a declarat Frida Gustavsson.

Serialul prezintă numeroase călătorii pe mare şi bătălii sângeroase, precum şi neîncrederea care exista între vikingii clasici şi cei creştinaţi.

"Serialul prezintă aceste personaje prin motivaţiile lor... de unde şi-au luat motivaţiile pentru a face acele lucruri? Şi am descoperit că acest aspect este cu adevărat interesant", a declarat Jeb Stuart, creatorul noii producţii TV.

Întrebat despre popularitatea durabilă a vikingilor, Jeb Stuart a răspuns astfel: "Încă vorbim şi acum despre ei, nu-i aşa? Au făcut lucruri uimitoare. Regele Canut a unit imperiul scandinav din Marea Nordului. Harald Hardrada a fost un luptător neînfricat care a călătorit în Europa, iar Leif a conectat Europa şi America".

Lansat în 2013, serialul "Vikings" a avut şase sezoane şi a fost difuzat de postul History Channel, devenind unul dintre cele mai mari succese ale MGM Television, divizia de producţie TV din cadrul legendarului studio american Metro-Goldwyn-Mayer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.