Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îl mai și laudă pe Florin Cîțu: 'România este campioana Europei la creşterea economică'

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvern Citu Orban

Pentru al doilea trimestru consecutiv, România este campioana Europei la creşterea economică, a declarat marţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, lider al PNL.

"Al doilea trimestru consecutiv, România este campioana Europei la creştere economică. După creşterea economică din trimestrul IV al anului 2020, de 5,3%, iată că România este pe primul loc între ţările europene în ceea ce priveşte creşterea economică pe trimestrul I al anului 2021, cu o creştere economică de 2,8%", a declarat Orban, la Parlament.

Citește și: VIDEO - Ludovic Orban o ironizează pe Viorica Dăncilă după numirea de la BNR: 'O recomandă vocea și talentul'

Potrivit acestuia, "este clar că politica economică dusă în perioada pandemiei, şi în cursul acestui an, a dat roade", scrie agerpres.ro.

"Economia românească a intrat pe un trend rapid de revenire, cu o creştere economică pe două trimestre consecutive, care ne clasează ca ţară pe primul loc în Uniunea Europeană. În continuare, Guvernul şi majoritatea parlamentară stabilită prin coaliţie urmăreşte cu interes maxim dezvoltarea economiei, investiţiile, toate măsurile de sprijin către mediul de afaceri, pentru că acest trend de revenire economică trebuie consolidat pentru că, până la urmă, nu există bunăstare fără creştere economică şi nu există creştere economică fără investiţii", a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Citește și: Ludovic Orban îi transmite fățiș lui Florin Cîțu că nu are șanse să câștige șefia PNL: 'Eu cunosc personal toți primarii și consilierii' / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.