Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Orban aruncă BOMBA: Florin Cîțu a fost folosit în campania pentru șefia PNL + Ce pasiuni comune au cei doi lideri liberali

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a dezvăluit, marți seara, la TVR, ce pasiuni comune îl leagă de Florin Cîțu, spunând că, în această campanie pentru șefia PNL, de lumte ori premierul a fost folosit de susținătorii săi.

" Cu siguranță că ne unesc lucruri comune. Ca și Florin, și eu sunt rocker, am cântat la chitară bass. Ascult rock. Nu mai am tricouri și nu umblu cu discuri de vinilin. Amandoi avem câini. El are unul, eu trei, Are grijă de el, știu că a fost bolnăvior și l-a îngrijit. Nu mi-am dorit acest război. Florin Cîțu a fost antrenat de susținătorii lui fără să-și dea seama până unde merg lucrurile. Mia ales că îi cunosc pe unii. Contează binele lor. De multe ori l-au folosit în această campanie. Eu cunosc modul în care funcționează lucrurile și nu toți ce a fost rău în această campanie a plecat de la Florin Cîțu", a spus Ludovic Orban.

"O să-i consider membrii ai PNL, o să dialogăm. Eu nu-mi petrec timpul să mă răzbun pe cineva. Sunt unii care au sărit calul cu care voi avea discuții mai apăsate. Eu nu sunt un om răzbunător.

Și pe Florin Cîțu. Până la urmă a fost un colaborator al meu. O să treacă un timp, după care o să reluăm colaborarea. Știți cum e, timpul vindecă rănile", a spus Orban despre colaborarea cu cei care-l susțin acum pe premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.