Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Orban, înțepătură fină pentru Florin Cîțu: 'PNL nu e născut din neant după Revoluție'

Facebook
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că partidul său are clar o viziune creștină și ea e prevăzută în statut. El a explicat de ce PNL trebuie să apere familia, satul, creștinismul și a punctat că partidul „nu e născut din neant după Revoluție”.

„Statutul PNL prevede că programul trebuie să țină cont de valori, principii și idei din cadrul liberalismului, creștin democrației și conservatorismului, așa e statutul. Iar PNL nu e născut din neant după Revoluție. PNL are o lungă istorie...  Are o doctrină și o acțiune politică care a fost manifestată de-a lungul istoriei.  Nu putem să ne facem că nu avem nicio legătură cu trecutul. PNL a avut câteva linii directoare.

În primul rând o puternică componentă națională. Am fost un partid care am promovat tradițiile românești, ceea ce este caracteristic națiunii române.

Un patriotism minat. Cam așa l-aș intitula. A fost, este și o să fie un partid interesat de dezvoltarea inrastructurii.

PNL a apărat Biserica, familia, satul românesc și a fost un promotor al acestor valori.

Statutul PNL prevede că moțiunea câștigătoare devine programul politic al PNL. Din cauza asta am fost atent în elaborarea moțiunii cu care m-am prezentat. După victoria devine programul politic al PNL. Cei din PNL știu foarte bine asta. Moțiunea câștigătoare a devenit linia.

Am citit o dată moțiunea lui Florin Cîțu. Eu am acordat mai multă atenție asupra educației. Am alocat o atenție mare a elementelor de susținere a capitalului românesc. Hai să fim cinstiți: capitalul românesc e mai stabil. E legat cu rădăcini mult mai puternice”, a spus Orban, la B1TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.