Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Orban vrea să-și atragă primarii liberali de partea sa în competiția internă. Ce le transmite liderul PNL

Facebook
Ludovic Orban

Ludovic Orban a transmis, în cadrul alegerilor interne din organizația de la Tulcea, că fiecare primar trebuie susținut de la nivel guvernamental, precizând că primarii sunt cartea de vizită a partidului.

„Fiecare s-a prezentat în fața cetățenilor cu un program prin care s-a angajat că asfaltează, că înființează distribuția de apă - canal, că înființează distribuție de gaz, că modernizează școala, că modernizează dispensarul medical. Noi trebuie să fim într-o legătură directă cu primarii noștri și să-i susținem de la nivelul conducerii naționale și de la nivel guvernamental, astfel încât să avem garanția că primarii noștri își îndeplinesc promisiunile, pentru că la uma urmei primarii sunt cartea noastră de vizită”, a declarat actualul lider al PNL la Tulcea.

„Noi câștigăm nu numai în comunitățile locale care sunt guvernate de primari liberali, ci câștigăm și în alte comunități dacă primarii noștri fac treabă și dacă se vede în localitățile care sunt administrate de liberali că se dezvoltă, că va crește calitatea serviciilor furnizate, că va crește calitatea vieții și nivelul de salarizate”, a mai spus Orban.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.