Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Panică în Brașov - Zeci de locatari, evacuați după ce un piroman a incendiat un bloc

Foto news.ro
incendiu bloc incendiu

Peste 40 de locatari au unui bloc din oraşul braşovean Săcele au fost nevoiţi să-şi părăsească locuinţele, marţi seară, din cauza unui incendiu izbucnit într-unul dintre apartamente. Opt persoane, între care patru copii, au avut nevoie de asistenţă medicală, după ce au suferit atacuri de panică. Poliţiştii au stabilit că focul ar fi fost pus de un bărbat de 43 de ani, acesta fiind dus la audieri, anunță news.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, incendiul a izbucnit la etajul unu al unui bloc de pe strada Ştefan cel Mare din Săcele.

Din cauza degajării mari de fum, locuitorii blocului au fost nevoiţi să iasă din apartamente. Patruzeci de locatari s-au autoevacuat. Alte opt persoane au fost evacuate de către pompieri, şase dintre acestea fiind scoase de către pompieri, de la etajele trei şi patru, cu ajutorul autoscării de salvare la înălţime.

"Opt persoane au suferit atac de panică şi li s-a acordat asistenţă medicală la faţa locului de către personalul medical. Toate cele 8 persoane, printre care 4 copii, au refuzat transportul la spital", precizează ISU Braşov.

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, în urma primelor cercetări făcute, poliţiştii au depistat un bărbat de 43 de ani, din Săcele, bănuit de săvârşirea faptei.

"Persoana în cauză a fost condusă la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii şi stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Activităţile sunt în curs de desfăşurare", a transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.