Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Patru răniți într-un accident în Pasajul Unirii din Capitală

Patru persoane au fost rănite, în noaptea de marți spre miercuri, în urma unui accident rutier grav produs în Pasajul Unirii din Capitală.

Accidentul a avut loc în jurul orei 1.30, în Pasajul Unirii, potrivit Brigăzii Rutiere.

Polițiștii au stabilit că o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 24 de ani, care se deplasa în Pasajul Unirii, dinspre Piața 1 Decembrie 1918, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit parapeții desparțitori ai pasajului. În felul acesta, autoturismul a rămas blocat în banda II de circulație.

„Imediat după producerea evenimentului, un alt participant la trafic a oprit autovehiculul pe care îl conducea în banda I de circulație, în paralel cu autovehiculul avariat, pentru a vedea ce s-a întâmplat, moment în care un al treilea vehicul condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers a intrat în coliziune cu autoturismul oprit, în urma impactului acesta lovind o persoană aflată pe partea carosabilă”, transmite, miercuri, Brigada Rutieră.

În urma accidentelor de circulație, patru persoane au fost rănite, respectiv cei trei șoferi și o femeie pasager din primul autoturism.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicate fiind zero.

În acest caz au fost întocmite dosare penale in care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.