Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Percheziții și rețineri la clanul Ștoacă, după o reglare de conturi: Au intrat noaptea peste un bărbat în casă și l-au bătut

perchezitii

Patru persoane care ar fi intrat peste un bărbat într-o locuinţă din Bucureşti, l-au bătut şi au sustras 400 de lei, au fost reţinute de către poliţişti. Fapta a avut loc în noaptea de 4 martie. Trei dintre bătbaţi au participat efectiv la agresiune, iar cel de-al patrulea, împreună cu o femeie, ar fi asigurat locul.

”La data de 11 aprilie 2023 poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5 au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti, la adresele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Polițiștii au folosit la intervenție un echipament nou pentru pătrunderea în locuințele suspecților, fără spargerea ușii.

Sursa citată a precizat că, în noaptea de 4 martie 2023, poliţiştii Secţiei 24 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că trei persoane, profitând de faptul că uşa imobilului nu era asigurată, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat prin folosirea forţei.

Suspecţii l-au agresat pe bărbat, ”cu un obiect tăietor-înţeptor”, dar şi cu mai multe obiecte contondente, reuşind să sustragă suma de 400 de lei.

”La faţa locului s-au prezentat poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale- Sector 5, iar persoana vătămată a fost transporată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În urma cercetărilor au fost identificaţi cei trei bărbaţi care ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate, dar şi un bărbat şi o femeie care ar fi asigurat locul faptei”, a mai transmis sursa citată

Poliţiştii precizează că făptaşii ar fi folosit un autotursim neînmatriculat pentru a părăsi locul faptei.

”În urma audierilor, patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, agresorii sunt din clanul Ștoacă: Costache Alexandru zis David spaniolu (fiul lui Nicu spaniolul liderul grupării Stoacă), Bineață Ninel zis Nebe nebunu, Stan Florin zis Beta, Neacșu Petrica zis Sikă, Gheorghiu Maria. La mijloc ar fi fost fost o reglare de conturi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.