Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Petrecăreții de pe Valea Prahovei s-au luat la bătaie în trafic: Poliția încearcă să îi identifice

Poliţiştii prahoveni fac verificări pentru identificarea mai multor persoane implicate într-o bătaie care a avut loc în mijlocul drumului naţional 1, pe raza staţiunii Buşteni, la Poiana Țapului, imagini cu altercaţia fiind postate de un alt şofer. Poliţia anunţă că în urma violenţelor niciunul dintre cei implicaţi nu a depus plângere.

În imaginile postate duminică pe internet se vede cum patru bărbaţi se bat cu pumnii şi cu picioarele, în mijlocul străzii, o femeie încercând să îi despartă. Una dintre mașini este înmatriculată în Călărași. Cel care a postat imaginile pe un grup de Facebook susţine că filmarea a fost realizată duminică, în cartierul Poiana Ţapului din staţiunea Buşteni.

După apariţia imaginilor în spaţiul public, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a anunţat că nu au fost depuse plângeri în urma incidentului, dar că poliţiştii s-au autosesizat.

„În urma informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul staţiunii Buşteni s-au sesizat din oficiu şi desfăşoară activităţi în vederea identificării participanţilor, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, a transmis IPJ Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.