Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Petrecere cu sute de persoane, la care a participat şi Florin Salam. Poliţiştii au dat amenzi de mii de lei şi au cerut suspendarea activităţii localului

www.romaniatv.net
Florin Salam

O petrecere de botez organizată sâmbătă în Otopeni, la care au luat parte aproximativ 300 de persoane și la care a cântat Florin Salam, a intrat în atenția Poliției, pentru că nu s-au respectat regulile din timpul stării de alertă, informează Pro TV.

"Din verificările efectuate de către polițiștii ilfoveni, a rezultat faptul că în data zilei de 4 iulie a.c., într-o unitate de profil, de pe raza orașului Otopeni, a fost organizată o petrecere privată, în baza unui contract, potrivit căruia era permis accesul unui număr de 20 de persoane într-un spațiu închis și 50 de persoane pe terasa aferentă salonului", se arată într-un comunicat transmis luni.

Organizatorul evenimentului a explicat că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile apărute în timpul desfășurării evenimentului, a permis accesul persoanelor din exterior în interiorul salonului.

"În urma activităților specifice efectuate, polițiștii orașului Otopeni au aplicat sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, cu amenda în valoare de 7500 de lei pentru organizatorul evenimentului și o sacțiune contravențională, aplicată beneficiarului, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2500 de lei", se mai transmite în comunicat.

Pe lângă sancțiuni, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a cerut Direcției de Sănătate Publică să suspende activitatea societății organizatoare. Mai mult, sunt căutaţi şi participanţii la eveniment, care ar putea fi sancţionaţi, inclusiv manelistul Florin Salam.

"În prezent, polițiștii efectuează activități pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun", au anunțat autoritățile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.