Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Petreceri ca-n vremurile bune la Vama Veche: cinci tineri au organizat petreceri pe litoral

Cinci tineri care au organizat petreceri pe plajă, la Vama Veche, au primit amenzi de câte 2.000 de lei. S-au mai dat 17 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID, informează Mediafax.

Polițiști din Vama Veche - 2 Mai s-au sesizat din oficiu că pe plaja din dreptul unei terase din stațiunea Vama Veche mai multe persoane dansau, sâmbătă seară, încălcându-se măsurile de distanțare fizică.

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani ar fi organizat petreceri pe plajă, adică au difuzat muzică prin boxe alimentate cu generator de curent.

Cei cinci au fost amendați cu câte 2.000 de lei și îndepărtați de pe plajă.

Totodată, polițiștii din Vama Veche - 2 Mai au mai dat 17 sancțiuni în valoare totală de 3.500 de lei (dintre care 10 avertismente), persoanelor care nu au respectat măsurilor de protecție individuală sau au încălcat normele de conviețuire socială, ordine și siguranță publică.

„Precizăm faptul că polițiștii și jandarmii acționează în zonele turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru prevenirea faptelor antisociale, cu recomandări pentru turiști să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19, să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, precum și să respecte interdicțiile cu privire la evenimentele private și cu privire la deplasarea/libera circulație”, transmite IPJ Constanța.

Citește și: Cum sărbătoresc Paștele românii din Italia. Interviu cu Părintele Maxim: ‘Mulți au venit fără să aibă un sentiment religios și aici și-au descoperit credința’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.