Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Poliţia din Berlin a dat undă verde pentru parada 'Rave the Planet': sunt așteptate peste 250.000 de persoane

ravetheplanet.com
 Rave The Planet

Poliţia din capitala Germaniei a dat undă verde pentru desfăşurarea paradei "Rave The Planet" din acest an, cu doar câteva ore înainte de începerea evenimentului programat sâmbătă, care se preconizează că va atrage până la 300.000 de persoane, transmite agenţia DPA.

"Centrul oraşului aparţine astăzi rave-rilor", au anunţat autorităţile pe Twitter înainte de începutul procesiunii, la Poarta Brandenburg.

Pompierii şi poliţia au verificat anterior dacă organizatorii îndeplineau toate condiţiile de securitate necesare. Înainte de eveniment existau semne de întrebare cu privire la existenţa contractelor cu serviciile de asistenţă medicală, potrivit Agerpres.

În cadrul celei de-a doua ediţii a paradei, camioane cu remorci încărcate cu mixere şi difuzoare defilează prin oraş urmate de mulţimi de petrecăreţi.

Anul trecut, legendara "Love Parade" a revenit în capitala Germaniei sub noua denumire, "Rave the Planet", după o pauză de 12 ani. Circa o sută de mii de berlinezi au dansat pe străzile oraşului, petrecerea continuând până seara târziu.

Noul festival de muzică electronică aminteşte de legendarele parade tehno din anii 1990, organizate de asemenea în regiunea Ruhr. Evenimentul a fost sistat în 2010 după ce 21 de persoane au murit strivite în mulţime în oraşul Duisburg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.