Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ponta acuză vești 'criminale' pentru PSD: Dragnea trebuie să meargă singur în prăpastie

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta

Liderul Pro România, fostul premier PSD Victor Ponta, a făcut marți, într-o conferință de presă la Slobozia, un apel către PSD-iști să nu-l lase pe liderul partidului Liviu Dragnea să tragă formațiunea „în prăpastie” printr-un eventual anunț de candidatură la prezidențiale.

Citește și: 'Iepurașii' din PSD la prezidențiale

  • Suntem in pragul unei crize pe care Romania nu a mai avut-o din 1989 incoace. Nu pot sa accept ideea ca un partid, PSD, ca un Guvern care este al Romaniei, ca un Parlament care ar trebui sa-i reprezinte pe toti romanii, totul se duce in prapastie pentru un singur om.
  • Am vazut azi ca, in loc sa spuna dl Dragnea 'Am inteles, ma voi supune justitiei', anunta ca aduce zeci de mii de oameni la Înalta Curte. În ce țară trăim dacă ÎCCJ e asediată de suporterii unui inculpat? Anunță că va candida la prezidențiale. Poți să candidezi la prezidențiale dacă ești condamnat? Cred că nu. Atrage atenția Guvernului că dacă nu fac ce spune el, îi dă jos cum i-a dat și pe Grindeanu, și pe Tudose.
  • E o prăpastie în care trebuie să meargă singur. Este o groapă pe care ne-a săpat-o tuturor și trebuie să meargă singur, nu trebuie duse nici România, nici Guvernul, nici Parlament, nici PSD. Responsabilitatea unui om politic este să nu tragă după el partidul, Parlamentul, Guvernul, pentru problemele lui personale.
  • Vă puteți închipui că luni seară, sau luni după-amiază, din biroul de președinte al Camerei Deputaților va veni poliția să execute sentința pentru Dragnea? Vă puteți închipui că din sediul PSD unde am fost toți vin polițiștii să execute sentința? Cum poți să-ți pui partidul, țara, într-o asemenea situație, doar ca să scapi tu? E un gest de o iresponsabilitate absolut criminală.
  • Aș saluta dacă azi și-ar da demisia Liviu Dragnea din fruntea PSD și a Camerei Deputaților și ar aștepta sentința de luni. Dacă nu face acest lucru, sper ca cei care ii sunt acum si il sustin sa inteleaga ca nu pot sa duca totul in prapastie.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.