Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Premierul Cîţu, despre colaborarea cu PSD pe PNRR: Ne uităm la propuneri. Vrem să corectăm ce s-a făcut când PSD a fost la guvernare

Inquam Photos / Octav Ganea
florin citu gest

Premierul Cîţu afirmă că românii au votat partidele din coaliţie pentru a face reforme după guvenările PSD, astfel încât este mai dificil ca social-democraţii să aibă vreun aport la PNRR. Totuşi, afirmă premier, guvernanţii vor analiza propunerile PSD în urma discuţiei care a avut loc joi la Guvern.

"Acest PNRR are o componentă importantă de reforme, care are în spate voturile românilor care au votat această coaliţie care guvernează azi România. Reforme pe care noi deja le-am agreat cu Comisia Europeană, care vor aduce creştere economică, reforme liberale pe care le implementăm deja. Deci răspunsul este mai mult decât clar.

Ne uităm. Am luat şi propunerile patronatelor, sindicatelor şi propunerile PSD şi ne uităm la ele. Dacă există prin minune vreo componentă care să fie în sprijitul a ceea ce noi vrem să facem. Programul de reforme pe care noi vrem să-l facem corectează ceea ce s-a făcut în ultimii ani de zile, când PSD a fost la guvernare. E mai greu să crezi că astăzi vom avea colaborare pe anumite lucruri. Dar eu am fost întotdeauna un premier deschis", a declarat Cîţu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit la Guvern alături de prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, Dumitru Costin, liderul BNS, şi Florin Jianu, preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România. Potrivit unor surse politice, în cadrul discuţiilor cu reprezentanţii guvernului s-a ajuns la o înţelegere privind prezentarea PNRR în Parlament. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.