Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Cîţu, înţepături pentru Alexandru Rafila. Premierul se declară mulţumit de colonelul Gheorghiţă

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu afirmă că situaţia actuală, în care numărul cazurilor noi de COVID-19 creşte de la o zi la alta, poate fi gestionată, iar revenirea la o carantină generală este excludă. Acesta face însă apel la respectarea regulilor.

"Am văzut în ultimul timp că oamenii s-au relaxat foarte mult şi nu este momentul. Trebuie să continuăm să purtăm mască. Dacă nu vrem să avem alte măsuri de restricţionare, depinde de noi", a afirmat Cîţu, într-un interviu la B1 TV.

Premierul afirmă că opiniile specialiştilor se schimbă, iar acestea trebuie să fie puse în context local. Cîţu nu a uitat să-l atace voalat pe deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS.

"Opiniile specialiştilor s-au schimbat. Ţin minte că anul trecut, cei de la PSD - că ei sunt specialişti în orice - spuneau să nu deschidem şcolile, după aia să le deschidem, cu măşti, fără măşti, iar cu măşti. Au şi un specialist acolo, domnul Rafila, care ne spunea la început că nu e nevoie de mască, după care a venit şi ne-a spus că trebuie să purtăm mască", a mai afirmat Cîţu.

Întrebat dacă este mulţumit de activitate colonelului Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, premierul a răspuns: "Da, sunt mulţumit de domnul Gheorghiţă. Primul lucru pe care i l-am spus când am venit la guvern a fost să facă o conferinţă de presă săptămânală, în care să spună tot, transparent."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.