Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Premierul Ciucă, după trimiterea primei cereri de finanțare din PNRR: 'Am reuşit să ne îndeplinim obiectivul, avem nevoie de acelaşi efort susţinut'

Facebook
Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, în deschiderea şedinţei Executivului, după aprobarea primei cereri de finanţare din cadrul PNRR, că avem nevoie de acelaşi efort susţinut, de aceeaşi coordonare, pentru a putea să îndeplinim jaloanele, ţintele şi în felul acesta să asigurăm coerenţă implementării Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Premierul Nicolae Ciucă a mulţumit, la începutul şedinţei, celor care au lucrat la aprobarea primei cereri de finanţare la Uniunea Europeană.

„Am reuşit, astfel, să ne îndeplinim obiectivul şi folosesc această oportunitate pentru a reaminti şi sublinia încă o dată că avem nevoie de acelaşi efort susţinut, de aceeaşi coordonare, pentru a putea să îndeplinim jaloanele, ţintele şi în felul acesta să asigurăm coerenţă implementării PNRR”, a spus şeful Executivului.

Ciucă a arătat că „acest efort a fost posibil şi datorită colaborării şi dialogului deschis cu cei de la Comisia Europeană” şi i-a mulţumit ministrului Marcel Boloş şi celor de la Ministerul Investiţiilor, pentru efort.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.