Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Preotul Constantin Necula: 'Lingurița e și hashtagul bisericii în fața tâlhăriei. Nu dați cu palma peste lingurița preoților. E cea care a hrănit poporul'

doxologia.ro
constantin necula

Preotul Constantin Necula a vorbit, marți, la „Marius Tucă Show” despre importanța primei slujbe după expirarea stării de urgență, despre cine sunt eroii și ce am învățat în perioada stării de urgență.

Părintele Constantin Necula spune că la prima slujbă preoții trebuie să le mulțumească credincioșilor pentru rezistență.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro!

„Sâmbătă seara va fi prima slujbă. Să le spunem credincioșilor că le mulțumim pentru rezistență. Cred că lingurița e și hashtag-ul bisericii în fața tâlhăriei. Nu dați cu palma peste lingurița preoților. E cea care a hrănit poporul”, a spus preotul.

Acesta a amintit despre eroii acestei perioade: cadrele medicale, profesorii, toți cei care au făcut ceva pentru a trece mai ușor prin starea de urgență. Dar „n-a vorbit nimeni despre groparii de la cimitir. Sa le vezi fețele desfigurate”.

Citește și: Înregistrare explozivă! Raed Arafat somează firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed

Preotul a mai spus că „cel mai bun tratament pentru coronavirus va fi distanța de ură, de incompetență, de răutate”.

Preotul Constantin Necula a mai spus, în emisiunea „Marius Tucă Show” că „România a fost zguduită economic de aceiași oameni care au înrobit-o” și noi toți suntem „într-o criză morală”.

Citește și: Sunt anunțate noi măsuri! Ce vor trebui să facă pasagerii în avion

„De acum mingea e în terenul nostru. Din 15 mai se va vedea dacă suntem cetățeni responsabili. Faza cu masca și cu sunatul la 112 mi se pare extrem de periculoasă. Au fost întreprinderi care au supraviețuit. Magazine online am avut. Problema economică se rezolvă greu pentru că fiecare își menține interesul. Liderii nu s-au pus la masă. O adunare fără ifose n-ar fi stricat. România e zguduită economic de aceiași oameni care au înrobit-o economic. Îmi pare rău că n-am avut un minister al angajaților. Mai e mult de lucru la legi. Cred ca oamenii trebuie să fie lăsați să fie oameni. Mulți dintre ei sunt triști pentru că nu au unde să se întoarcă după 15 mai. Suntem într-o mare criză morală. Erau atât de simple niște chei economice”, a mai spus preotul Constantin Necula.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.