Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Preşedintele Klaus Iohannis: 'Nu se va întrerupe în niciun fel aprovizionarea municipiului Suceava şi a comunelor din jur'

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, că aprovizionarea municipiului Suceava şi a comunelor din jur nu se va întrerupe, în contextul instituirii carantinei în această zonă.

"Nu se va întrerupe în niciun fel aprovizionarea municipiului Suceava şi a comunelor din jur. Economia din zonă, atât cât funcţionează, trebuie să meargă mai departe", a spus Iohannis, la videoconferinţa cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, şi reprezentanţi ai instituţiilor locale cu privire la situaţia epidemiologică din judeţ.

Citește și: Victor Costache va ocupa o nouă funcție la Ministerul Sănătății

El a subliniat că în Suceava s-a dispus carantinarea pentru protejarea cetăţenilor şi pentru a îngrădi răspândirea virusului.

"Suntem alături de voi, dragi suceveni! Iar această măsură nu este o sancţiune pentru Suceava sau pentru oamenii din Suceava. Această carantină este o măsură absolut necesară pentru a vă proteja pe voi şi pentru a îngrădi răspândirea virusului în zona Sucevei. Autorităţile, şi cele centrale, şi cele locale, au primit sarcina foarte clară de a asigura absolut tot ce este necesar în Suceava pentru a permite revenirea, cu cât mai repede, cu atât mai bine, într-o stare de normalitate", a afirmat Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.