Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Prim-ministrul Belgiei, la București: 'Frontiera dvs. este și frontiera noastră și o vom apăra. Putin nu va scăpa nepedepsit'

de croo iohannis

Prim-ministrului Regatului Belgiei, Alexander De Croo, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă alături de Klaus Iohannis, că Belgia va apăra frontierele României, ca parte a frontierei UE. În opinia oficialului belgian, Vladimir Putin a făcut mai multe calcule greșite în războiul din Ucraina.

„Tot ce vedem astăzi este dovada unui calcul greșit făcut de președintele Putin. Un calcul greșit cu privire la dorința ucrainenilor de a se apăra. Un calcul greșit cu privire la dorința Occidentului de a face Rusia să plătească costurile acestui război. Un calcul greșit cu privire la unitatea pe care o avem ca parteneri europeni și cu privire la unitatea NATO. NATO este mai puternic decât oricând, este o organizație pe care putem conta. Frontiera dvs. este și frontiera noastră și o vom apăra împreună”, a declarat premierul Belgian.

De Croo a lăudat românii pentru eforturile în sprijinul refugiaților.

„Președintele Putin nu va scăpa nepedepsit. Vedem crimele de război comise, vedem că a fost țintită populația civilă. Lucrurile acestea trebuie cunoscute, urmărite penal, sunt oameni care trebuie să răspundă”, a mai declarat De Croo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.