Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Prima ședință a Guvernului Ciolacu: Noul premier nu vrea în capul mesei

Facebook
Marcel Ciolacu

Guvernul Ciolacu s-a reunit joi, 15 iunie, de la ora 19.00, pentru prima ședință de la învestire. Prima noutate adusă de premierul PSD a fost schimbarea așezării în sala de ședințe. Marcel Ciolacu nu s-a așezat în capul mesei, cu miniștrii în lateral, ci s-a așezat în mijlocul unei laturi, cu miniștrii în jurul său.

„Sunt conștient că așteptările tuturor de la Guvernul României sunt mari. Sunt aici, împreună cu colegii mei, să garantez că la Guvernul României vor urma niște lucruri grele de muncă, efort, tensiune, dar și soluții în fața unor provocări complicate. La asta ne obligă programul de guvernare asumat astăzi în fața Parlamentului și în fața românilor. Avem însă un plan bine articulat, avem o viziune pentru națiune, un plan cu obiective care trebuie realizate rapid. De aceea este esențial să muncim în echipă. Și vreau să fiu foarte clar încă de la început: acesta este Guvernul României, nu al PSD, nu al PNL. Suntem cu toții colegi, nu avem altă șansă decât să ne ajutăm unii pe alții, pentru că vom împărți atât reușitele, dar mai ales eventualele eșecuri”, a declarat Ciolacu, menționând ulterior și câteva obiective urgente ale noului guvern.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat cererea de acordare a încrederii pentru programul şi lista Guvernului propus de premierul desemnat Marcel Ciolacu. S-au înregistrat 290 de voturi "pentru" şi 95 "împotrivă". Niciun vot nu a fost anulat.

Ulterior, Guvernul Ciolacu a depus jurământul în fața președintelui Iohannis, la Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.