Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă (PSD), amenințări către viceprimarul PNL: 'Poate vă lovește vreun tractor pe stradă'

Cristi Misăilă, ana-maria dimitriu

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea protestează în mod ferm împotriva manifestărilor considerate extreme, care vizează viața persoanei, după ce primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă (PSD), a făcut mai multe afirmații în ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi.

„În lipsa unor argumente, primarul Misăilă a trecut la amenințări la adresa doamnei viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL), căreia i-a transmis că ar putea fi lovită de tractoarele de la CUP Salubritate pe stradă.

Reacția halucinantă a primarului a venit după ce doamna viceprimar Ana-Maria Dimitriu îi spusese că au fost cumpărate tractoare la prețul de 150.000 de euro bucata, în condițiile în care există pe piață la circa 70.000 de euro bucata.

Nu este întâia oară, însă, când primarul Misăilă o amenință pe doamna viceprimar, însă de data aceasta a depășit orice limită. Amenințările de orice fel și limbajul violent nu au ce căuta în administrația publică locală.

PNL Vrancea îi solicită primarului Misăilă să-și ceară scuze în mod public pentru amenințările proferate în ședința de Consiliu Local de astăzi!”, au declarat reprezentanții PNL.

„Am fost amenințată în cel mai dureros mod cu putință. Să te amenințe cineva cu moartea, chiar și indirect, mi se pare o chestiune inacceptabilă. Este prima dată în viața mea când primesc o astfel de amenințare”, a precizat Ana-Maria Dimitriu.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.