Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Primarul orașului Iași, Mihai Chirica: 'Joaca politică dintre preşedinte şi guvern se mută între viitorul guvern şi parlament'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, a declarat, joi, după adoptarea moțiunii de cenzură, că joaca politică dintre președinte și guvern se va muta între viitorul guvern și parlament, unde PSD deține încă majoritatea, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Noi declarații făcute de Dan Barna! ‘ Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei’

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, a declarat, joi, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată că PSD deține încă majoritatea în parlament și că va încerca să obstrucționeze viitorul guvern.

„A căzut Guvernul, moţiunea de cenzură a trecut, va fi foarte greu pentru că joaca politică dintre preşedinte şi guvern se va muta între viitorul guvern şi actualul parlament. PSD deţine în continuare majoritatea în parlament și probabil că va încerca o obstrucţionare a guvernării, astfel încât să ducă această bătălie între alte două instituţii ale statului român. E un vot corect, care era prognozabil de la data la care s-au terminat alegerile europarlamentare. E păcat că a durat atât de mult şi e şi o formă oarecum de recompensă pentru guvernarea Dragnea care a fost atât de dezastruoasă", a spus Mihai Chirica.

Citește și: Victor Ponta își ‘toarnă’ foștii colegi din PSD: ‘Am sute de mesaje în telefon’

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi pentru, 4 împotrivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.