Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Primele condamnări în cazul bodyguardului român ucis la Londra, de Revelion: unul dintre criminali a fugit în Maroc

Tudor Simionov

Au trecut șapte luni de când Tudor Simionov, sportivul român, a fost ucis cu sânge rece în fața unui club de noapte din Londra, unde lucra ca bodyguard, anunță spynews.ro.

Citește și: Olguța Vasilescu, atac dur la adresa USR: ‘Spune ca are un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte!’

Chiar pe data de 1 ianuarie 2019, Tudor Simionov a fost înjunghiat în fața clubului de noapte, după ce a vrut să ajute un coleg care era depășit de situație. La nouă luni de la uciderea lui Tudor Simionov, Adam Khalil în vârstă de 21 de ani şi Haroon Akram, de 26 de ani au fost condamnaţi de o instanţă de judecată din Londra. Nor Hamada este în continuare de negăsit. Acesta, în vârstă de 24 de ani, a fugit în Maroc a doua zi după crimă. Autoritățile depun eforturi pentru a-l găsi pe făptaș și a-l aduce în fața instanței.

"Mă bucur că cei implicați au fost condamnați, dar acum trebuie să ne implicăm pentru a-l găsi pe Ossama Hamed, care a fugit. Nimic nu poate schimba trecutul și nu îl putem aduce înapoi pe Tudor, dar găsirea lui Ossama Hamed și aducerea lui în justiție mă vor ajuta să merg mai departe, după tot ce s-a întâmplat. Rog persoanele care deţin informaţii despre locaţia lui să vorbească cu poliția cât mai curând posibil. Imaginați-vă cum v-aţi simţi că știți că unul dintre cei implicați în moartea persoanei iubite încă este liber. Cineva, undeva trebuie să știe unde este.", a declarat Mădălina Anghel, iubita românului ucis la Londra, potrivit standard.co.uk.

"Trebuia să ne căsătorim în vara aceasta. În loc de nuntă, merg la tribunal. În loc să merg la biserică pentru nuntă, merg la biserică să-l înmormântez. Viața mea a fost complet dată peste cap", spunea, la vremea respectivă, logodnica lui Tudor Simionov.

Citește și: Rareș Bogdan, anunț bombă despre Kovesi:Cerută de urgență la Parchetul UE

Tudor Simionov era bodyguard la o petrecere privată în centrul Londrei, acolo unde și-a găsit sfârșitul la câteva ore după trecerea în noul an. Nu mai puțin de nouă persoane l-au atacat pe Tudor și pe colegii lui pentru a încerca să intre cu forța la petrecere. Românul a vrut să-și îndeplinească cu fruntea sus meseria și să-i apare pe oamenii de la petrecere, dar și pe colegii lui chiar cu prețul vieții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.