Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Primele cuvinte rostite de ÎPS Teodosie în timp ce Palatul Arhiepiscopal ardea: 'Bine că nu este afectată nicio viață. Cele materiale se vor face'

Un incendiu puternic a distrus, în numai 4 ore, mansarda Palatului Arhiepiscopal din Constanța. În tot acest timp, arhipiescopul Teodosie nu a încetat să slujească, iar pompierii se luptau cu flăcările care au mistuit reședința ierarhului.

”Suntem într-o seară de cumpănă, dar rugăciunea, acum, trebuie să lucreze mai intens. De aceea nu am întrerupt rugăciunea.

Dumnezeu ne cere pocăință! Bine că nu este afectată nicio viață. Cele materiale se vor face. A îngăduit Dumnezeu și această ispită și nu ne mirăm de necazurile care vin asupra noastră. Îl rugăm pe Dumnezeu să ne ajute să le înfruntăm și să rămânem cu credința.

Ne vom gândi mai intens în fiecare sâmbătă seara la această cumpănă de acum. Să ne depărtăm toate razele păcatelor noastre, ale întunericului, ca să vină Lumina Adevărului peste noi.”, a spus ÎPS Teodosie în timp ce pompierii se luptau cu flăcările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.