Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Primele imagini din momentul încătuşării lui Ilie Năstase: Cum a fost tras cu forţa afară din maşină

captura antena 3
ilie nastase politie

Antena 3 a prezentat vineri seara primele imagini care surprind momentul încătușării lui Ilie Năstase. Pe imaginile care nu au sonor se vede cum poliţiştii încearcă să îl scoată pe Năstase din maşină, acesta opune rezistenţă, iar după ce reuşesc îl culcă pe asfalt şi îl încătuşează.

Avocatul lui Ilie Năstase, Eliza Ene Corbeanu, susţine că medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicală prin care a constatat că a suferit leziuni la spate şi la încheieturile mâinilor.

Vezi şi: Metodele cele mai sigure prin care poți evita mușcăturile de căpușe

"Un om de 72 de ani extrem de epuizat şi fizic şi psihic, care tocmai venise de la spitalul de urgenţă unde fusese examninat de către un medic de gardă care i-a eliberat şi o scrisoare medicală care constată că a suferit mai multe leziuni în zona spatelui şi a încheieturilor mâinii. A fost încătuşat. Spune că nu s-a opus niciodată arestării. Judecând după leziunile pe care le prezintă la acest moment, vorbind ca un nespecialist, arată ca o luptă corp la corp între un om în vârtsă de 72 de ani şi un grup de mai mulţi agenţi ai poliţiei rutiere", a declarat, la Antena 3, Eliza Ene Corbeanu, avocatul lui Ilie Năstase.

Apărătorul fostului tenismen susţine că în conferinţa de presă poliţiştii au devoalat informaţii secrete din dosar, precizând că la acest moment Ilie Năstase nu este suspect.

"Nu i s-a explicat, a crezut că prelevarea de probe reprezintă acel etilostest. Nu a înţeles ce presupune aceasta prelevare, în sensul că trebuia să-i ia sânge, nu s-a pus problema să refuze. (..) Domnul Ilie Năstase a avut reprezentarea faptului că poate conduce acel scuter cu permisul eliberat de autorităţile din Monaco", a spus avocatul.

"De ce astăzi poliţia era pe urmele lui Ilie Năstase? Domnia sa a fost la spital şi au apărut trei echipaje de poliţie. Aş vrea şi eu să ne explice Poliţia Română de ce astăzi era pe urmele lui Ilie Năstase, că până la urmă era un caz ca oricare altul", a mai spus apărătorul.

Poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să blocheze maşina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc după un schimb de replici cu un agent, chiar dacă acesta l-a somat să oprească şi i-a cerut să se legitimize, a anunţat şeful Brigăzii Rutiere a Capitalei. Poliţiştii spun că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut totuşi testul.

Vezi şi: Trebuie să le ai tot timpul în casă: Plantele care țin țânțarii la distanță

Fostului jucător de tenis i-a fost întocmit astfel dosar penal privind infracţiunea de refuz de prelevare a mostrelor biologice, a fost amendat şi cu 1.000 de lei şi a fost lăsat să plece acasă.

Apoi, în jurul orei 11.00, Ilie Năstase a fost prins din nou în trafic, în zona Şoselei Ştefan cel Mare, când făcea un viraj stânga peste linia continuă, cu un scuter, fără a avea dreptul de a conduce. Pentru faptul că a trecut peste linia continuă, fostul jucător de tenis a fost amendat cu încă 1.305 lei şi 6 puncte de penalizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.