Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Profesorii sunt iar batjocoriți: Deși Sorin Cîmpeanu anunța că le vor crește salariile de la 1 ianuarie, Marius Budăi le spune că mai au de așteptat

bbci.co.uk
profesor profesoara scoala cursuri educatie elevi

Nici cu PSD la putere profesorii nu vor vedea salariile majorate! Deși trebuiau să primească banii din 2020, nici în 2022 dascălii nu vor avea lefurile așa cum prevede legea. Asta, deși actualul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, anunța, cu mare fast, în toamnă, că, de la 1 ianuarie 2022, salariile vor crește cu 8 procente. ”Majorarea salariilor, discutată împreună cu Ministerul Muncii și sindicatele, vizează creșterile de 8% începând cu 1 ianuarie.”, spunea, în octombrie, Cîmpeanu.

Acum, noul ministru al Muncii, Marius Budăi, de la PSD, zice că dascălii vor mai avea de așteptat, ca de obicei, cel puțin 4 luni. În cel mai fericit caz.

Citește și: VIDEO - Ministrul Muncii dă asigurări că nu s-a pus problema renunțării la ajutorul în bani pentru pensionari

”Așa cum scrie în programul de guvernare, în 120 de zile avem perioadă asumată să anunțăm acel calendar. Dacă în coaliție se vor lua alte decizii, cu siguranță noi le vom pune în practică.”, a spus Marius Budăi, joi după-amiaza.

Totodată, în ultimele zile, o petiție semnată de peste 160.000 de cadre didactice prin care se cere mărirea salariilor de la 1 ianuarie 2022 a fost semnată chiar și de Sorin Cîmpeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.