Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Protest MASIV în fața Parlamentului din Republica Moldova! Maia Sandu a chemat oamenii în stradă: este vizat Serviciul de Informații

Protest, Moldova

Sunt proteste masive la Chișinău. Mai mulți oameni au ieșit în stradă, fiind nemulțumiți de anumite proiecte legislative.Pe agenda ședinței din Parlament se regăsesc mai multe subiecte care au provocat mai multe confruntări politice. Este vorba de proiectul politcii bugetar-fiscale și vamale pentru anul 2021, anularea Legii anti-propagandă, proiectul cu privire la statului libii ruse și altele.

Președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu, a îndemnat ca cetățenii să iasă astăzi la un protest în jurul Parlamentului. Nemulțumirea ține și de proiectul înregistrat de socialiști, prin care se dorește trecerea Serviciului de Informații și Securitate din subordinea șefului statului în cea a Parlamentului.

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a declarat: „Dragi prieteni, vă mulțumesc frumos pentru că ați venit astăzi la protest, să apărați votul și vocea poporului. Vă mulțumesc că ați purtat mască și ați rezistat în frig câteva ore.

Votul din 15 noiembrie a fost un vot pentru democrație, pentru o țară fără corupție, fără sărăcie, o țară în care să ni se facă dreptate. Majoritatea PSRM-ȘOR calcă în picioare acest vot.

Ce face această majoritate PSRM-ȘOR în situația în care țara este în plină criză pandemică, sanitară, economică, criză în agricultură? Oamenii mor în spitale pentru că nu au medicamente și echipamente. Oamenii nu au ce mânca, oamenii trec prin timpuri grele. Și cu ce se ocupă majoritatea PSRM-ȘOR? Se ocupă de reducerea atribuțiilor președintelui. Aceasta este unica lor grijă - de propriile fotolii și de schemele pe care vor să le continue.

Ei au înțeles că noi vom face ordine în țară, noi, împreună cu dumneavoastră. Hoții s-au speriat de puterea oamenilor. Însă noi, împreună, suntem puternici, noi luptăm demult cu corupții și nu ne oprim aici.

Vom lupta până la capăt - până vom scoate toți hoții de la putere”, a spus Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.