Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Protestatarii din Bistrița-Năsăud au ieșit în stradă cu mașinile și au claxonat

Poliţiştii, alături de jandarmi şi poliţiştii locali, au intervenit miercuri noaptea la un miting auto neautorizat desfăşurat pe raza municipiul Bistriţa, la care au participat aproximativ 60 de autoturisme, conform datelor transmise joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, informează Agerpres.

Potrivit Poliţiei, protestatarii nu şi-au motivat acţiunea.

Aceştia au străbătut străzi principale din municipiul Bistriţa cu viteză redusă, cu semnalele de avarie pornite şi claxonând în continuu.

Poliţiştii au legitimat 95 de persoane prezente la acest protest şi au aplicat amenzi în valoare de peste 48.000 de lei.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

"În contextul măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi a interdicţiei privind circulaţia după ora 22,00, au fost legitimate 95 de persoane şi au fost verificate 60 de autoturisme. Au fost aplicate 77 de sancţiuni în valoare de 48.065 lei persoanelor implicate. Poliţiştii desfăşoară în continuare verificări, în vederea identificării şi altor norme încălcate de participanţii la mitingul neautorizat", a informat IPJ.

Sursa foto: bistriteanul.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.