Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - PSD Botoșani a depus listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților: fostul ministru Marius Budăi este pe prima poziție

Facebook.com
Marius Budai, deputat PSD

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, deschide lista la alegerile parlamentare în județul Botoșani.

Citește și: Vladimir Putin, șocat că în era tehnologiei pandemia a lovit atât de puternic: 'O persoană poate rămâne fără apărare!'

„Le mulțumesc tuturor colegilor din PSD BOTOȘANI pentru încrederea și onoarea acordată de a deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților!

Candidez pentru încă un mandat de deputat cu hotărârea de a lupta ferm împotriva tuturor măsurilor de austeritate care deja se anunță că vor fi promovate de Guvernul PNL-DREAPTA-UNITĂ, după alegerile parlamentare.

La nici un an de guvernare Orban_PNL_DREAPTA_UNITĂ, economia României este în haos, mediul de afaceri nu este sprijinit, locurile de muncă nu sunt protejate, puterea de cumpărare a cetățenilor români nu este protejată, datoria publică a României este la cel mai mare nivel de după Revoluție, ISR (investițiile străine directe) au cea mai mare valoare netă negativă de după Revoluție, criza sanitară nu este gestionată. Sănătatea și educația nu sunt priorități pentru PNL.

Orice zi în plus cu Guvernul ORBAN_PNL_DREAPTA_UNITĂ dăunează grav ROMÂNIEI”, a spus Marius Budăi pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.