Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PSD nu mai ține Congresul pe 14, ci pe 21 martie, pentru că nu a găsit sală liberă: Claudiu Manda anunță că NU candidează la vreo funcție

Facebook
ciolacu manda

Congresul PSD va avea loc pe data de 21 martie, a anunţat marţi preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, el precizând că din echipa cu care va candida nu vor mai face parte preşedinţii de organizaţii judeţene.

"Ţinem Congresul pe data de 21 martie. (...) Vom avea un congres în aceeaşi procedură - cu un proiect politic şi cu o echipă. Mai mult, am anunţat colegii că în echipa mea nu voi merge cu preşedinţi de organizaţii, nu venind acest lucru de la mine. Mai mulţi colegi de organizaţii au spus că în acest moment este oportun să facem o astfel de echipă", a precizat Ciolacu, la finalul unei şedinţe informale cu preşedinţii de organizaţii judeţene PSD.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

Ciolacu a arătat că europarlamentarul Claudiu Manda rămâne şeful de campanie al Partidului Social Democrat, dar că Lia Olguţa Vasilescu va face parte din echipa cu care va candida la viitorul congres.

"Cred că este o idee bună să fie oameni care nu au mai fost în CEx sau în conducerea naţională. (...) Nu am murit după funcţii, nu mor după funcţii. (...) Sigur nu o să depun moţiune, sigur nu o să candidez la Congres", a precizat Claudiu Manda, la sfârşitul aceleiaşi întâlniri.

Citește și: După demersul făcut de Dumitru Coarnă, încă un sindicat reacționează: În acest caz, absolut toate funcțiile trebuie egalizate la nivel maxim .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.