Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PSD nu știe ce se întâmplă cu Robert Negoiță: 'Este o calitate incertă. PSD va avea candidat propriu la alegeri'

cotidianul.ro
negoita robert

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat că statutul primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, în partid este unul "incert" şi a precizat că PSD va avea un "candidat propriu" pentru această primărie care va fi stabilit, cel mai probabil, în următoarele două săptămâni.

"Este o calitate incertă. Eu i-am adresat rugămintea de a acţiona până la capăt bărbăteşte, dacă are un nou proiect politic şi are atâtea cuvinte de reproş la adresa PSD, să-şi dea demisia, să părăsească poziţia de primar al Sectorului 3, să intre în competiţie de pe o poziţie pe care şi-o doreşte, aceea de membru al unui nou partid politic. El rămâne membru al PSD prin voinţă proprie, pentru a-şi păstra mandatul de la Sectorul 3, lucru pe care noi nu-l aprobăm, nu-l agreăm şi a existat un demers făcut de conducerea partidului către prefectul Capitalei pentru a sesiza ilegalitatea în care se află domnul Negoiţă", a declarat Lucian Romaşcanu, duminică, într-o conferinţă de presă la sediul PSD, întrebat despre situaţia în partid a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, după ce acesta a anunţat înfiinţarea unei noi formaţiuni politice.

Citește și: Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor

Întrebat dacă, în atare condiţii, Robert Negoiţă mai este susţinut de PSD pentru o candidatură la Primăria Sector 3, el a precizat: "Nu de către PSD, PSD va avea candidat propriu".

"Trebuie organizaţia de Bucureşti a PSD să se mişte destul de repede, pentru că lucrurile sunt destul de avansate ca dată şi alegerile se apropie. Probabil că săptămâna viitoare, în două săptămâni, să avem numele pe care să vi-l spunem", a completat Romaşcanu.

Citește și: Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.