Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Purtătorul de cuvânt al PNL, despre remanierea ministrului muncii: Premierul Ciucă va face evaluarea la momentul potrivit

PNL PSD

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, afirmă că „este destul de incomod” faptul că partidele din coaliție transmit mesaje contradictorii prin intermediul presei. Referindu-se la atacurile la adresa ministrului muncii, Marius Budăi (PSD), din cadrul ședinței conducerii PNL. Stroe a precizat că premierul Ciucă va face o evaluare a activității miniștrilor.

Vezi și: Raluca Turcan și alți grei ai PNL s-au 'răcorit' împotriva PSD și a ministrului Muncii/ Surse

„E destul de incomod ca în cadrul unei coaliții să existe schimburi de replici prin intermediul presei. E destul de incomod să existe o lipsă de sincronizare între declarațiile unor partide care fac parte dintr-o coaliție. În schimb, anumite măsuri, anumite propuneri de sancțini sau dacă există cazul luării lor, acest lucru îl are doar premierul, el este cel care evaluează și activitatea și modul în care se comportă fiecare ministru în parte. Nu aș vrea să vă ofer nume, dar este evident faptul că au fost situații în care au existat aceste nesincronizări”, a declarat Stroe.

Întrebat concret dacă se impune remanierea ministrului muncii, purtătorul de cuvânt al PNL a răspuns: „Nu este atributul nostru. Nu vă pot oferi un răspuns la această întrebare. Ne dorim foarte mult să avem un mod de lucru sincronizat, coerent. Toate lucrurile care convins mai mult sau mai puțin unuia dintre partide să le discutăm prima dată în plan intern, după care să avansăm public cu discuțiile. Oricum, apropo de evaluarea activității miniștrilor, premierul Nicolae Ciucă va face acest lucru la momentul potrivit.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.