Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raed Arafat a făcut O NOUĂ CRIZĂ de nervi după ce a fost întrebat despre retragerea cetățeniei: RĂSPUNS a la Iordache

Inquam Photos / Octav Ganea
Raed Arafat

Criză de nervi făcută, astăzi, de șeful DSU, Raed Arafat, pe tema retragerii cetățeniei sale. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, în contextul declarațiilor șefului Departamentului pentru Situații de Urgenţă, dr. Raed Arafat, care a anunțat în data de 4 octombrie, că din cauza creşterii numărului cazurilor de COVID-19, managerii unităților sanitare publice cu paturi vor suspenda internările pentru intervenţiile chirurgicale şi pentru alte tratamente şi investigații care nu reprezintă urgențe, cu anumite excepții.

Raed Arafat a făcut o serie de declarații halucinante referitoare la Ordin, după ședința de guvern. El a afirmat că i s-a spus, fără a preciza cine i-a spus, că Ordinul nu trebuie să fie publicat în Monitorul Oficial și apoi a recunoscut că documentul nu respectă nici măcar Constituția.

Astăzi, la conferința de la Ciolpani, Arafat a luat foc după ce a fost întrebat despre subiect: "Dacă aveți o întrebare care nu se referă la cetățenia doctorului Arafat, bine. Dacă nu, la revedere", a răspuns șeful DSU.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.