Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Raed Arafat a refuzat să răspundă reporterului România TV - Şeful DSU explică de ce nu s-a sunat la 112 de la Victor Babeş

Facebook
Raed Arafat

Raed Arafat, şeful DSU, a avut o ciocnire cu reporterul România TV în conferinţa de presă pe tema tragediei de la Spitalul "Victor Babeş". Întrebat dacă se simte vinovat pentru ce s-a întâmplat, Arafat a răspuns rapid: "Altă întrebare, vă rog".

"Domnule Arafat, vă rog frumos!", a revenit reporterul, la care Raed Arafat i-a solicitat să pună întrebări despre intervenţia de după tragedie.

"De ce DSU a comunicat abia la 4 ore această tragedie?", a fost cea de-a doua întrebare a reporterului. "Au fost două comunicate, DSU şi MS, concomitent, după ce s-a stabilizat situaţia", a precizat Arafat.

Întrebat de ce nu s-a sunat la 112 la momentul incidentului de la unitatea mobilă de terapie intensivă, şeful DSU a răspuns: "E un spital. Dacă s-au contactat colegii şi au venit ambulanţele şi au luat pacienţii, problema au rezolvat-o. Dacă era o explozie sau un incendiu, era altceva. Dacă nu veneau ambulanţele, era altceva."

Cu privire la capacitatea firmei de mentenanţă a ventilatoarelor de a asigura servicii profesioniste, Arafat a mai precizat: "Este firma care le-a fabricat. Dacă firma care le-a fabricat nu poate să asigure mentenenţa, nu ştiu cine poate."

Trei pacienţi au murit, luni seară, după o defecţiune la instalaţia de oxigen a unităţii mobile de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.