Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raed Arafat, despre sălile de fitness: 'Vor avea activitatea suspendată unde incidenţa cazurilor de COVID depăşeşte 4 la mie'

Facebook
Raed Arafat

Sălile de fitness vor avea activitatea suspendată acolo unde incidenţa cazurilor de COVID depăşeşte 4 la mia de locuitori şi se vor putea redeschide atunci când aceasta scade sub 3,5 la mie, a anunţat joi secretarul de stat Raed Arafat, scrie Agerpres.ro.

Citește și: Marcel Vela, executat pe model Radu Gavriș! (Opinie)

"Operatorii economici care au activitatea de fitness ca profil vor avea activitatea suspendată acolo unde incidenţa depăşeşte 4 la mie şi se va relua activitatea când incidenţa scade sub 3,5 la mie", a declarat Raed Arafat la finalul şedinţei de guvern.

Întrebat dacă regula se aplică şi în cazul sălilor de sport unde se antrenează sportivii de performanţă, şeful DSU a spus: "Măsura este pentru sălile de fitness (...), deci, nu se menţionează sportul de performanţă".

Citește și: Avocatul Poporului cere clarificări de la Vlad Voiculescu, Sorin Cîmpeanu și Raluca Turcan în legătură cu plata gărzilor pentru personalul medical și gărzile obligatorii neplătite .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.