Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raed Arafat nu prea dă șanse vacanțelor peste hotare: 'În orice clipă trebuie să fim pregătiți să impunem noi restricții dacă situația o impune'

Inquam Photos / Octav Ganea
Raed Arafat

Situația călătoriilor în afara granițelor țării este una delicată, anul acesta, consideră secretarul de stat Raed Arafat. Acesta a declarat la TVR 1, în emisiunea ”România9”, că nu s-a luat încă o decizie cu privire la relaxarea măsurilor de trecere a frontierei în scop turistic. Arafat a declarat că se urmărește continuu tendința răspândirii virusului și că o eventuală relaxare a măsurilor restrictive se va face cu mențiunea că în orice clipă, creșterea numărului de cazuri va atrage cu sine noi limite impuse populației.

Citește și: Un bărbat din Suceava, aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

"Este posibil să existe o relaxare a călătoriilor în scop turistic dar tot limitat va fi dreptul de a ieși din țară. Eu cred că în primul rând oamenii nu vor călători. Va exista o temere în privința acestui virus. Nimic nu este clar deocamdată. Noi am zis că este posibil să avem o revenire a virusului în toamnă, încă nu știm cum se va comporta, deci oricând poate exista o urcare a numărului de cazuri și atunci trebuie să fim pregătiți să luăm măsurile care se impun, adică noi restricții", a declarat Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.