Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raluca Turcan anunță probleme pentru PNL, dacă Florin Cîțu nu ajunge președinte, iar Ludovic Orban rămâne: 'Va avea o mare problemă să se mai redreseze'

gov.ro
Raluca Turcan Florin Cîțu

Raluca Turcan a schimbat portofoliul în guvern și a schimbat și premierii, iar noul său favorit este Florin Cîțu! Ministrul Muncii a profețit că PNL riscă să dispară dacă rămâne, în continuare, pe mâna lui Ludovic Orban.

Întrebată dacă Florin Cîțu, pe care îl susține pentru funcția supremă în PNL, poate candida pentru președinția României, Turcan a spus că este prematur să se pronunțe.

Citește și: VIDEO Afirmație ȘOCANTĂ a Ralucăi Turcan: 'Puterea de cumpărare va scădea încât cu o pensie de 1.500 de lei se va cumpăra ce se cumpără acum cu 500 de lei'

”Eu îl susțin pe Florin Cîțu la președinția PNL. Este parte activ în acest proces de reformă pe care suntem obligați să îl ducem la bun sfârșit. Eu, ca om politic, aflat în serviciul public de 16 ani, chiar și mai bine, sunt convinsă că, dacă ratăm și acest moment de reformă, vom ajunge la colapsarea unor sisteme importante, unor sisteme vitale din România și, în același timp, politic, PNL va avea o mare problemă să se mai redreseze.

Aș putea spune că o reformă acum poate să conducă la o guvernare pentru PNL de 8 ani de zile, iar o tărăgănare, acum, a reformelor, acum, la guvernare, ar putea să ducă PNL la desființare.

Florin Cîțu și ca premier, și ca lider politic, va putea să finalizeze aceste reforme. Este prematur să vorbim despre candidatura la președinție (n.r. a României).”, a declarat Raluca Turcan, miercuri seara, la România TV.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.