Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raluca Turcan le face curte celor de la USR, PLUS și PMP: 'Încercăm să obţinem majorităţi funcţionale în administraţia locală cu USR-PLUS şi PMP'

Facebook
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, marţi seară, că pentru obţinerea unor majorităţi funcţionale în consiliile locale, PNL intenţionează să aibă drept parteneri USR-PLUS şi PMP.

"Avem această decizie de a încerca pentru obţinerea unor majorităţi funcţionale să avem ca principali parteneri de colaborare locală, în administraţia locală, USR şi PMP. Evident că noi cu USR şi PLUS am fost, să spunem, în parteneriat pentru candidaţii la primării. Şi pentru majoritatea în Consiliul General eu sper să reuşim să facem şi cu Mişcarea Populară", a spus Turcan la B1 TV.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile

Potrivit acesteia, fără o majoritate în consiliile locale, proiectele, care sunt "rezultatul unei munci în echipă", nu pot fi realizate.

"De aceea ne-am şi străduit să le explicăm oamenilor, în campanii, că e foarte important să dea votul pentru primari ca să le dea şi echipe, pentru că dacă nu au echipe, viaţa lor va fi dificilă, foarte dificilă", a afirmat viceprim-ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.