Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Rareș Bogdan amenință că se duce acasă la Liviu Dragnea: 'Vine lupul. Vom fi acolo, în capitala corupției din România '

PNL
Rares Bogdan

Rareș Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare, a transmis autorităților din Alexandria, după interzicerea unui miting PNL, că „vine lupul la Alexandria”: „Vom fi acolo, vom fi peste 10.000 și vom mărșălui”.

„În capitala corupției din România, Alexandria, au pus niște iepurași pe platoul din fața Sălii Sindicatelor. Le-am transmis și le transmit acum: vine lupul la Alexandria și noi vom fi acolo și vom fi peste 10.000 și vom mărșălui prin Alexandria, pentru a chema alături de noi pe toți cei care cred că timpul PSD a expirat, că timpul lui Liviu Dragnea și a găștii din jurul său a expirat”, a declarat duminică, la Constanța, Rareș Bogdan.

Citește și: Liviu Dragnea aruncă bomba! Guvernul PSD-ALDE a bătut Guvernul Cioloș la acest capitol

Consiliul Local Alexandria a interzis, la propunerea primarului, manifestațiile publice în fața Casei de Cultură, inclusiv ales PSD, locul manifestațiilor în județul Teleorman, motivând că în zonă vor fi amplasați iepurașii de Paște.

Măsura a venit cu o săptămână înainte de un miting anunțat de PNL în Alexandria.

Citește și: Victor Ponta dă cărțile pe față! Ce i-ar fi propus Liviu Dragnea

La Primăria Alexandria a fost convocată vineri o ședință extraordinară, în urma căreia s-a decis interzicerea manifestațiilor publice în centrul orașului. Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, a spus că măsura este necesară pentru că în zona centrală vor fi amplasați iepurașii de Paște.

Senatorul Eugen Pîrvulescu, lider al PNL în Teleorman, a declarat apoi că mitingul anunțat de liberali nu va mai avea loc pe data de 20 aprilie, însă va fi pregătit un marș electoral de mare amploare.

Citește și: Unde au fost surprinși Carmen și Klaus Iohannis azi – Locul nu a fost ales întâmplător .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.