Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Rareș Bogdan dă de pământ cu unii liberali: 'V-aș fi călcat în picioare! Vă puneam direct pe perete'

digi24.ro
rares bogdan

Primvicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, se arată revoltat de modul în care promovează unele proiecte colegii săi liberali. El îl dă exemplu în acest sens pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

„Le spun colegilor mei de partid, în special celor din Guvern și din conducerea PNL. Băi oameni buni: bucurați-vă! Faceți rugăciuni! Ridicați slavă lui Dumnezu că nu mai sânt seara de la ora 21.00 (n.r.: la televizor), pentru că v-aș fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi pentru prostia asta, asta sau asta”, a spus Rareș Bogdan, la emisiunea Ediția de seară, realizată de Dinu Criste la Cluj Live.

Ce nu fac bine

Europarlamentarul îi învinuiește pe liberali că nu știu să „vândă” mai bine proiectele de succes implementate.

„Bucurați-vă că Oreste Teodorescu nu mai e în fața mea, că Oana Stănciulescu, că Ioana Ene Dogioiu nu-s la masa mea rotunda și restul, că la ce porcărie faci băi nea’ Virgile…; așa cum nu știți să faceți nici lucrurile bune, că Virgil Popescu a făcut și lucruri legate de conexiunile noastre și spre drumul nostru spre independența energetică, dar nu a vorbit niciodată despre ele! Și i-am zis: băi, dar tu de ce nu vorbești niciodată despre ele, să știe lumea că ai reușit conexiunile pe gaz lichefiat? Că ai reușit să negociezi pe cele două magistrale? Tu de asta nu știi să vorbești?! Numai despre faptul că au crescut prețurile?! Dar nu e vorba numai de Virgil Popescu, sunt mai mulți. E bine că sunt aici.

Mă uit uneori la colegii din presă și mi se par cam blânzi. Ei (n.r.: colegii liberali) se miră: domnule, dar ce dur a fost Ciutacu, Crețulescu, Gâdea, Ciuvică, Prelipceanu sau băieții de la B1TV…

Băi băieți, le zic, dacă eram la emisiunea Jocuri de putere, cu audiența din ultimii doi ani, vă puneam pe unii dintre voi direct pe perete. Ca să-i corectăm! Rolul presei ăsta e. Să corecteze actele guvernamentale sau politice greșite”, a conchis Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.