Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Rareş Bogdan, huiduit la alegerile PNL Sector 3 - Sala a strigat 'Orban, Orban'

rares bogdan

Miercuri seara, la Palatul Parlamentului se desfăşoară conferinţa de alegeri interne a PNL Sector 3. Candidaţii la funcţia de preşedinte al filialei sunt Antonel Tănase, Claudiu Benchescu şi Violeta Vijulie.

La fel ca la alte filiale de sector, evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Zeci de oameni au fost blocaţi la intrarea C1 a Parlamentului pentru că nu se aflau pe liste.

Înauntru, discursurile anti-Orban au fost întâmpinate cu huiduieli. Rareş Bogdan şi-a dus cu greu la capăt discursul, pentru că fiecare referire la competiţia pentru preşedinţia partidului era întâmpinată cu huiduieli, flueierături şi scandări.

Europarlamentarul a criticat incidentele de marţi seara din filiala PNL Sector 4, unde Ludovic Orban a fost bruscat. Rareş Bogdan a pledat însă pentru trecerea sub tăcere a incidentului, pentru că ar face rău partidului.

La huiduielile publicului şi scandările "Orban, Orban", Rareş Bogdan a răspuns referindu-se la a doua zi după Congresul PNL, când noul preşedinte ar urma să fie Florin Cîţu. Afirmaţia a atras un nou val de huiduieli.

În schimb, Rareş Bogdan a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că nu a fost huiduit deloc, din sală auzindu-se doar "Orban, Orban" când rostea numele lui Florin Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.